Vialli idag

Efter skolan idag åkte jag direkt till stallet även fast jag inte är på topp är fortfarande lite hängig och hostar så får se hur det blir med skolan i morgon. 

Red ut i skogen en sväng i alla fall skrittade mest och sen när jag travade begärde jag ingenting av honom så han sprang på med öronen framåt. Körde några galoppsträckor också, stog i fältsits hela tiden och begärde inget där heller. Jag känner i alla fall att jag inte har så tränad rygg börjar redan få träningsvärk, dags att börja träna när jag är frisk igen!

Gosade med Valle lite i hagen direkt när jag kom dit, det kändes behövligt!



Skogsridning

Idag blev det skogsridning på lilla Merre, så idag blev jag helt plötsligt till en ponny ryttare igen! Jag tycker det är roligt att kunna rida ponny någon gång ibland när man fortfarande har chansen innan man blir alldeles för stor. Kan hålla med om jag är lite stor på Merlin men det funkar så länge han klarar av det!  Red lite längre runda körde skritt, trav och galopp runt hela rundan den ponnyn har verkligen Power i sig men han är en himla rolig ponny att rida också! I veckan kanske jag kan bli fotad med Valle på ett gärde, så vi får hoppas på det bästa!

Nu ska jag kolla lite film för har precis pluggat klart sen blir det lite sova inför skolan imorn.



Ingen bra bloggning

Har inte bloggat på hur länge som helst men det pga skolan och att jag varit sjuk osv. 

Har skrivit om kontraktet på Valle i ett halvår till, plus att hans ägare rider på honom en gång i veckan så det är bara det som har förändrats. 

Igår var jag med Bella i stallet ett stund vi red ut på bilbo och kusen, det hann bli mörkt så blev ingen lång runda direkt men det var roligt ändå. Det var längesen jag red kusen så det var riktigt kul.
Bilbo till vänster o kusen till höger


RSS 2.0